De wedstrijd spelen we ALTIJD samen

Gooische hockeyt altijd en overal aanvallend en attractief. We durven risico te nemen. De helft van de tegenstander? Daar willen we zijn. Goed verdedigen vinden we belangrijk, maar aanvallen en scoren nog veel meer! En omdat hockey een teamsport is, doen we alles samen. Dat betekent: collectief aanvallen, collectief verdedigen. De verdediging begint bij de voorlinie en de aanval begint bij de achterlinie. Niemand mag in het veld verzaken, omdat anders de rest van het team gedupeerd wordt.

Iedereen moet tijdens de wedstrijd superscherp zijn en voor 100% meedoen. Bovendien moet iedereen elkaar tijdens de wedstrijd voortdurend helpen en ondersteunen. Zowel in aanvallend als verdedigend opzicht moeten de situaties met elkaar opgelost worden. Help elkaar in het veld, maak het elkaar makkelijk. Vertaald naar de wedstrijd: door elkaar consequent rugdekking te geven (linies dicht bij elkaar spelen) zullen er overal op het veld overtal situaties ontstaan. In een man-meer situatie kan de tegenstander makkelijker aanvallend uitgespeeld worden en verdedigend tegengehouden worden.     

SAMEN, LEREN, SCOREN, WINNEN
=
TOP-Mentaliteit +FIT + RENDEMENT 

Conclusie
Het ultieme doel van de Gooische Jeugdopleiding is het opleiden van spelers die:
a)   Optimaal FIT zijn
b)   Optimale (TOP) MENTALITEIT hebben
c)    Optimaal RENDEMENT behalen

Het uiteindelijke resultaat voor alle (jeugd)spelers en (jeugd) teams van de Gooische Hockeyclub hangt af van hoe FIT jij bent en hoe jij er MENTAAL voorstaat: of je kunt omgaan met tegenslagen; de juiste houding met bijpassend gedrag laat zien; dat je in staat bent om 100% inzet te tonen en blijft vechten voor jezelf en je team. Jouw intrinsieke motivatie! 100% RENDEMENT!

Kortom:  SAMEN, LEREN, SCOREN, WINNEN = TOP-Mentaliteit +FIT + RENDEMENT

 Hoe FIT ben jij?

  • Hoe  FIT is jouw team?
  • Heb jij een TOP-MENTALITEIT?
  • Heerst in jullie team een TOP-MENTALITEIT?
  • Hoe hoog is jouw RENDEMENT?
  • Hoe hoog is het RENDEMENT van jouw team?