TOP-MENTALITEIT + FIT = Rendement

Wat betekent dit concreet voor jou?

Idealiter ben JIJ als speler FIT. Jij hockeyt op intuïtie. Je bent technisch, hebt snelheid en inzicht en zorgt daardoor voor creatieve oplossingen. Daarnaast heb je de juiste MENTALITEIT: je bent gedreven en gemotiveerd: voor jezelf en je team; op alle trainingen en in alle wedstrijden. Al deze vaardigheden kunnen tijdens doordeweekse trainingen sterker gemaakt worden in combinatie met tactische vaardigheden. FIT betekent dat wij trainen op RENDEMENT. Want hoe hoger het RENDEMENT op de trainingen en in de oefeningen, hoe hoger het RENDEMENT in de wedstrijd op zaterdag. Elke actie van spelers, trainers en coaches is bij Gooische gericht op het verbeteren van het RENDEMENT. We besteden heel actief aandacht aan jouw MENTALITEIT: je inzet, je motivatie en je instelling. We vinden het belangrijk je te helpen leren zelfkennis en zelfreflectie te ontwikkelen. Daar word je sterker van als mens en dus ook als hockeyer. Omdat je dan precies weet waar je goed in bent en waar je minder goed in bent… Dat geeft rust voor met name jezelf maar ook voor je teamgenoten en voor je trainer en coach.

De training

De trainingen van Gooische zijn leerzaam, gevarieerd en leuk. Ze worden op elk niveau door professionele trainers gegeven. Binnen het speelveld van SAMEN, LEREN, SCOREN, WINNEN is elke training op Gooische en elke oefening gericht op FIT. Alle facetten van het hockey komen zo aan bod. We trainen niet alleen op techniek en fysiek. We vinden het minstens zo belangrijk ook (individuele) hockey-intelligentie en een goede mentaliteit ontwikkelen.

We werken in 4 perioden van 6-7 weken, waarbij het einde van iedere periode is gericht op het behalen van doelstellingen ( status van slaan/Stoppen, passeer technieken, lopen met bal e.d.). Wij zijn er van overtuigd dat het verbeteren van jouw RENDEMENT trainbaar is en dat zullen we ook meetbaar maken.

Oefenen, oefenen, oefenen… en ervaring opdoen

Oefenen, oefenen, oefenen… en ervaring opdoen. Hoe meer ervaring, hoe sneller je situaties in het veld herkent. En hoe sneller je situaties herkent, hoe vaker je de juiste oplossing kiest in het veld. We werken op elke training en in elke oefening toe naar de wedstrijd van zaterdag. Op zaterdag volgt de beloning van een week hard trainen. We oefenen op FIT en MENTALITEIT en het verbeteren van jouw RENDEMENT en het RENDEMENT van jouw team.

Het resultaat?
Kansen creëren, doelpunten scoren en de wedstrijd winnen!
Wij zijn er van overtuigd dat het verbeteren van rendement niet voortkomt uit de hoeveelheid trainingen in een week, maar vooral door de kwaliteit en intensiteit van de trainingen. Bovendien vinden wij het gezond dat er naast hockey ook ruimte is voor andere sporten of hobby’s. Zodat jij je MAXIMAAL kunt ontwikkelen.